Wie zijn wij?

Ik met mijn pony Jillva

Ik ben Sonja Lemmens. Eigenaresse van Keep Improving.
Geboren op 2 Oktober 1987 in Brunssum, Zuid-Limburg.

Keep Improving:
Keep Improving is een digitaal adviesbureau op gebied van life coaching. Ik geef digitaal advies voor alledaagse problemen die u in uw leven tegenkomt. Ik ben géén psycholoog of psychiater, maar een adviseuse op gebied van life coaching. Maar ik heb wel kennis van psychologie, parapsychologie, verandermanagement, gedrag en communicatie, zoals ook in de volgende kopjes te lezen valt. Hierdoor valt Keep Improving ook niet onder de sector gezondheidszorg, maar onder studiebegeleiding. Gezien ik u begeleid in het oplossen van uw problemen door middel van advies.

Ik met mijn verzorgpony Rose

Opleiding:
Na het behalen van mijn HAVO diploma ben ik begonnen aan de studie HBO Informatica. Echter mede door mijn dyslexie was dit niet wat ik echt wilde gaan doen. Na lang zoeken en overleggen, heb ik toen gekozen voor de opleiding HBO Information Management. Toch nog verband met Informatica maar meer de adviserende en ontwerp kant op in plaats van het programmeren. Dit beviel me goed, en ik heb deze opleiding dan ook succesvol afgesloten. Tijdens deze opleiding heb ik ook kennis gemaakt met verandermanagement en gedragswetenschappen en communicatie wetenschappen. Zaken waarbij je inzicht krijgt in hoe je mensen kunt motiveren te veranderen en goed te adviseren. Vooral deze gebieden spraken mij aan.

Interesses:
Ik hou van paardrijden, en doe dit al sinds mijn zesde. Tevens houdt ik ontzettend van dieren en de buitenlucht. Wat mij echter onder anderen tot de oprichting van dit bedrijf heeft gebracht, is mijn interesse in psychologie, welzijn en parapsychologie. Het denken van de mens en de manier van reageren fascineert mij enorm. Iedereen reageert anders maar toch ook gelijk. Ook parapsychologie heeft mijn interesse waarbij het bestaan en oorzaken van parapsychologische verschijnselen wordt onderzocht. Deze interesses hebben geleid tot het volgen van de cursussen Praktische Psychologie en Parapsychologie en Psychologie en Coaching. En in de toekomst staan nog enkele cursussen op het verlanglijstje.