Wat doen wij?

Wat bieden we?
Keep Improving biedt digitaal advies op gebied van life coaching. Dit houdt in dat u met allerlei persoonlijke problemen bij ons terecht kunt die met uw leven te maken hebben. En wij coachen u vervolgens met advies om het probleem op te lossen. Dit kunnen studie gerelateerde problemen zijn maar ook relatieproblemen, werkproblemen, gezinsproblemen, gezondheidsproblemen (mentaal) en alledaagse problemen. Problemen waar u niet makkelijk met bekenden over praat. Voorbeelden zijn: Niet lekker in je vel zitten, in een sleur zitten, niet weten hoe je je dag efficiënt kunt indelen, niet weten wat je met je relatie wilt, moeite hebben met combineren van werk en privé, niet kunnen slapen, of niet weten welke studie je nu echt wilt doen. Met alles waar u mee zit kunt u terecht bij Keep Improving.

Hoe werken we?
Heeft u een probleem of wilt u ergens advies over hebben, dan kunt u mailen naar ons. In dit mailtje legt u kort uw probleem en situatie uit. Aan de hand van dit mailtje zullen we uw situatie gaan onderzoeken en zal er met u heen en weer gemaild worden wanneer extra informatie nodig is. U kunt dit zien als een soort digitale sessies. Wanneer alle informatie ter beschikking is, zal de gehele situatie geanalyseerd worden en zal een advies opgesteld worden over hoe u het beste deze situatie kunt gaan aanpakken. Het advies zal gebaseerd zijn op uw verhaal, de kennis die wij hebben vanuit onze opleiding en gedane cursussen en tevens uit persoonlijke ervaringen. Het is vervolgens aan u wat u met het advies doet. Wanneer er bijvoorbeeld geadviseerd word een duidelijk schema te maken van uw dag indeling zodat u tijd voor uzelf overhoudt, is begeleiding mogelijk. Wij zullen u dan helpen een goede indeling te maken en handvatten te bieden voor de toekomst. U betaalt een start tarief bij aanvang van de dienst, en vervolgens zal er een uurtarief zijn waarbij de uren geteld worden waar actief met uw probleem aan de slag gegaan wordt. Wanneer u begeleiding kiest of nodig heeft voor langere periode wordt na het adviesrapport dat gegeven is, geen start tarief gerekend voor de resterende begeleiding.

Waarom digitaal?
Wij werken digitaal via e-mail omdat we merken dat veel mensen ergens mee zitten maar niemand hebben voor advies. Dit kan zijn omdat zij niet met vrienden of familie over deze situatie willen spreken of omdat ze vinden dat het probleem niet ernstig genoeg is voor een psycholoog. Keep Improving kan dan het luisterende oor bieden en onbevooroordeeld en onafhankelijk advies geven over de situatie. Tevens biedt digitaal een soort van afstand. Omdat men elkaar niet face to face ziet, kan men zich makkelijker openen en hoeft zich niet te schamen. Het laatste voordeel is natuurlijk de vrijheid. U kunt mailen wanneer en waar u wilt en de mails lezen wanneer en waar u wilt. Heeft u bijvoorbeeld relatieproblemen en kunt u thuis niet op uw gemak mailen, dan kan het wellicht wel op uw telefoon in de bus/trein of op het werk in uw pauze. Er zijn geen verplichte afspraakdata waar u heen moet en zo tijd kwijt bent voor zowel de sessie als het reizen. Tevens is het dus mogelijk om vanuit heel Nederland gebruik te maken van de diensten die Keep Improving biedt. Zelfs vanuit heel de wereld, als u bijvoorbeeld op vakantie bent. Lekker op uw gemak mailen wanneer u het uitkomt. Dit alles zorgt voor een laagdrempelige toegang tot fijne hulp bij problemen in uw dagelijkse leven.